Knolselderij met noodles en kastanje champignons

maandag 25 oktober 2021 door Barbara

Een echt superlekker gerecht uit de allerhande.De venkelzaadjes geven er echt een bijzondere smaak aan!

Bereiden in braadpan (le Creuset).

Nodig voor 4 p:

  • 400 Gr knolselderij geschild en in frieten van 1 cm dik gesneden
  • 250 kastanje champignons in plakken
  • 2 uien in stukjes (rode)
  • 2 tenen knoflook in stukjes
  • 3 takjes rozemarijnnaaldjes
  • 5 takjes tijm blaadjes (gedroogd)
  • 3 theel venkelzaadjes
  • Beetje olijfolie
  • 3 theel mosterd
  • 200 ml haverroom
  • 1 groentebouillonblokje
  • 248 ge Conimex woknoodles (1 Pak)
  • 75 walnoten

Fruit de knoflook met de uien aan. Voeg de kruiden toe. Voeg de champignons toe en bak even 2 min. Voeg knolselderij toe en bak 3 min. Voeg mosterd en de room toe en laat ca 10 min stoven. Tot de knolselderij beetgaar is.

Kool ondertussen de noodles met 1 bouillonblokje. Hoeft echt maar 2-3 min in kokend water. Giet af en schep de noodles bij de knolselderij in de braadpan.

Eet smakelijk!

Lekker met een groene salade erbij.

 

Geen reacties meer mogelijk.