Aardappel-prei-gehakt-courgette schotel

zondag 3 oktober 2021 door Barbara

Een “ik doe maar wat-schotel” 🙂

Ingrediënten

  • 6 grote champignons
  • 1 dikke prei
  • 1 courgette
  • Groene kruiden, bijv bieslook
  • Peper, zout
  • Sherry
  • Truffeltapenade
  • Bakje creme fraiche (homemade vegan)
  • 1 camembrie (homemade)
  • 1 Pak rul vegan gehakt
  • Half pakje aardappelschijfjes (voorgekookt)

Snijdt alle groenten in dunne plakjes (keukenmachine, dikste snijschijf).

Bak eerst de champignons met peper en zout en groene kruiden, schep in diepe ovenschaal. Bak de prei en blus af met sherry. Schep over de champignons. Verdeel de plakken courgette over de schaal. Bak het gehakt en meng met de truffeltapenade en verdeel over de courgette in de schaal. Smeer de crème fraiche erover. Verdeel de aardappelschijfjes erover. En zet in de oven: 220 graden. 30 min.

Verdeel de camembrie erover en bak deze nog even bruin

 

Geen reacties meer mogelijk.