Het Voorhuis – Noordeinde (NH)

zaterdag 22 juli 2006 door Barbara

Onthaasten in Noord Holland!     door Carola Poetsma

Wat is er leuker dan om als kersverse ouders met z’n drietjes voor het eerst een weekendje weg te gaan. Maar om met de rest van kinderwagenmaffia op een Centerparcs of Landal Greenparcs neer te strijken, zie je niet zitten. Ga naar Het Voorhuis in Noordeinde!

Het voorhuis van de boerderij staat helemaal tot je beschikking. De eigenaars wonen zelf in de stallen. Nou, daar hoef je geen medelijden mee te hebben. Ook de stallen zijn verbouwd tot een prachtig woonhuis. Er zijn twee slaapkamers dus je baby heeft een eigen kamer (kinderbed en een box kunnen op verzoek klaargezet worden, dus hoef je niet mee te slepen!) De woonkamer is van alle gemakken voorzien. Een heerlijk grote hoekbank waarop je al liggend allerlei tijdschriften kunt lezen. Of wat dacht je van uren weken in een lekker bad.

Met mooi weer kun je genieten van je privéterras aan het water. Wijntje erbij….wat een leven!

Tarieven: Volwassenen  42,50  p/p per nacht, kinderen 12,50  p/p per nacht
Verblijf minimaal 2 nachten
Inclusief: gebruik van fietsen en roeiboot, uitgebreid ontbijt, eigen parkeer en terrasruimte

 

hetvoorhuis3.jpg    het voorhuis.jpg   hetvoorhuis2.jpg

 

 

 

Geen reacties meer mogelijk.