Pasen 2018
maandag 2 april 2018 door BarbaraZalig diner met de hele familie gegeten. De kids lusten zelfs ook bijna alles 🙂
- hollandse zoutjes
- graved lachs
- avocado-bleekselderij met garnalen (alternatief: met gerookte kip)
- salmorejo (lauwwarm)
- pastarolletjes met ricotta en rivierkreeftjes (alternatief: met kalkoen (broodbeleg)
- lamsrack met spinaziepijnboompittenkorst (alternatief: hamburger, naturel)
- roomijs met PX-sherry-rozijnen, advocaat en chocopaasei gevuld met slagroom
tip, wat je allemaal al eerder ( s’morgens) kunt voorbereiden en in de koelkast zetten:
– ricottarolletjes: lasagnevellen dik besmeren met ricottamengsel, oprollen en plakjes klaar zetten in schaaltjes.
– lam: volledig besmeren met mosterd en “korstmengsel”
– groene asperges: roerbakken en in ovenschaal bewaren