’t Raadhuys – Sint Maarten (NH)

zondag 11 september 2005 door Barbara

Met Sint Maarten proberen we altijd ergens “onderdak” te vinden, in een restaurant of zoals nu in een B&B. Maar om met “Sint Maarten” naar Sint Maarten te gaan was natuurlijk de goden verzoeken. De gastvrouw had zelfs een mandje met snoep neergezet “help”!, gelukkig belden ze alleen aan bij het hoofdhuis :-)

Bij aankomst was de tafel gedekt en stonden er tapashapjes en een fles wijn klaar. En overal kaarsjes: binnen, buiten, in de slaapkamer, Paolo Conte uit de luidsprekers. Echt een zeer romantisch welkom!!! In de keuken is alles aanwezig zodat we lekker hebben gekookt -> “koken & stomen” van AH :-) Waarom moeilijk doen… Je hoeft ook absoluut geen boodschappen te doen, de vriezer en koelkast zijn gevuld met van alles en nog wat. Eigenlijk is alles aanwezig om het hele weekend geen voet buiten de deur te zetten: dvd’s, boeken, tijdschriften. Overal de meest recente van, zoals waar je nog geen tijd voor hebt gehad om te kijken-lezen-bladeren, kortom een weekend is te kort! En dan is er nog het bad met kaarsjes, geurtjes en ruim! Je zet dus geen stap buiten het Raadhuys! Of het moet zijn om te gaan paardrijden in de bossen en duinen bij Schoorl, of in Schoorl in te kopen bij de wijnkaasboer….

’s Morgens, op het door jou aangegeven tijdstip, wordt er geklopt op de tussendeur en vriendelijk “goedemorgen!” geroepen. Even voor deze tijd lig je al met een Sinterklaasgevoel te wachten “wat zullen we nu als ontbijt krijgen?”. Het is in 1 woord geweldig en het zondagsontbijtje is subliem met eigen gebakken brood.

Kortom een dikke 10!

het Raadhuys te Sint Maarten

 Raadhuys Ontbijt Slaapkamer

 

Geen reacties meer mogelijk.