Indiaas genieten deel 3
zaterdag 4 juli 2015 door BarbaraIk heb een “curry cook book” voor mijn verjaardag gekregen van mijn collega’s: Madhur Jaffrey’s Ultimate Curry Bible”. Hieronder een aantal gerechten die ik afgelopen week heb gemaakt.
p. 124: Goan prawn Curry -> voor herhaling vatbaar. Tip: kook de saus echt goed in
p 158: Courgette and green peper “Sabzi” -> erg zacht van smaak
p 134: Fish curry with aubergines -> erg lekker, van rest saus kan je zalige soep maken
p 105: Cardamom and black peper chicken -> ook erg goed
p 323: South-African red spice mixture -> top mengseltje om veel van te maken en in allerei gerechten een eetl oid toe te voegen. Ook zalig in de “hummus met spinazie en red spice”.
zaterdag 4 juli 2015 om 14:25
[…] paneer met paprika -yoghurtmuntsaus – tamarindesaus – champignons in curry – Goa prawns 4de gang: – […]