Indiaas genieten deel 3

zaterdag 4 juli 2015 door Barbara

Ik heb een “curry cook book” voor mijn verjaardag gekregen van mijn collega’s: Madhur Jaffrey’s Ultimate Curry Bible”.  Hieronder een aantal gerechten die ik afgelopen week heb gemaakt.

p. 124: Goan prawn Curry -> voor herhaling vatbaar. Tip: kook de saus echt goed in
p 158: Courgette and green peper “Sabzi” -> erg zacht van smaak
p 134: Fish curry with aubergines -> erg lekker, van rest saus kan je zalige soep maken
p 105: Cardamom and black peper chicken -> ook erg goed
p 323: South-African red spice mixture -> top mengseltje om veel van te maken en in allerei gerechten een eetl oid toe te voegen. Ook zalig in de “hummus met spinazie en red spice”.

kip en vis papdi chaat home made curry bible

 

1 reactie op “Indiaas genieten deel 3”

  1. Indian Streetfood-- Barbara Culinair zegt:

    […] paneer met paprika -yoghurtmuntsaus – tamarindesaus – champignons in curry – Goa prawns 4de gang: – […]