Het Veerhuys – 2011-10-22

zaterdag 22 oktober 2011 door Barbara

Gisteravond hadden we ‘de geest’ en zijn weer bij ’t veerhuys wezen eten. Later bleek dat we het hadden aangevoeld dat de nieuwe chef net 2 dagen geleden was begonnen….

Deze keer was echt alles perfect, geen Ja Maar… (zie eerder verslag), en na ieder gerecht zaten we alleen maar ‘oh wat zullen we hierna krijgen’? Je kunt a la carte bestellen of een 3 t/m7 gangenmenu bestellen. Die meerdere gangenmenu’s bestaan uit gerechten van de kaart. Het is dus veel voordeliger om een x-gangenmenu te bestellen en dan eet je wel het lekkers wat ze op de kaart beloven. Wij namen het Veerhuys menu: 7 gangen voor 70,- en er werd ons gevraagd of we iets op de kaart hadden zien staan wat we graag in het menu zouden willen zien. Nou dat is voor mij makkelijk: zwezerik!

De 7 gangen waren in totaal voor ons net iets teveel: we begonnen met 2 gangen amuses, dan 7 gangen en toen konden de friandises er niet meer bij… Het 2de dessert en de friandises zijn we zelfs vergeten op de foto te zetten. Ja, alle wijnen waren ook subliem ;-)!
Volgende keer 4 of 5 gangen en dan wel genieten van het lekkers bij de koffie.

Tip voor bekijken foto’s: klik 1 keer, hij opent, klik nog 1 keer, hij opent in het groot.

 

 

Geen reacties meer mogelijk.