Alcoholvrije wijnen

zaterdag 16 juli 2011 door Barbara

Als je wel wilt genieten van wijn, maar niet iedere keer aan de alcohol wilt zitten, of eens de BOB bent, dan is alcoholvrije wijn een perfect alternatief! Wel de lusten maar niet de lasten, tenzij je slecht reageert op sulfiet. Dat zit in gewone en in AV-wijn, dus dat lost niets op. Er is ontzettend veel bocht in dit genre te koop en ook nog eens bocht en duur…… Ik heb een paar erg lekkere gevonden en geniet daar al een paar weken van en vindt ze nog steeds lekker! Succesnummers zijn de wijnen van Light Live, alle soorten, de ‘Ariel Rouge’ en de Riesling en Rose van Eisberg.

 

Klik hier voor mijn ‘proefnotities’ en de details van de wijnen.

 

1 reactie op “Alcoholvrije wijnen”

  1. MT – diner 14 juli 2011-- Barbara Culinair zegt:

    […] Klik hier voor mijn ‘proefnotities’ van alcoholvrije wijnen. […]