Linzenlasagne
zondag 26 januari 2025 door BarbaraDe linzensaus was eigenlijk linzensoep. Maar lekker stevig dus als saus gebruikt. Geen bechamel bijgedaan. Alleen linzensaus, groenten en een zakje vegan “pizzakaas van ah”.
Saus:
- Blikje tomatenpuree
- Paar zakken linzen (hak)
- Paar blikken tomatenblokjes
- Italiaanse kruiden
- Knoflook
- Ui
- Bouillon en -blokjes
Fruit de ui en knoflook . Voeg de rest toe en verwarm door. De soep mag dus echt dik zijn, zodat je die als saus kunt gebruiken.
Vulling:
- 1 Zak bio sperziebonen
- 1 Zak bio doperwten
- 1 Zak Bonduelle gegrilde groenten
Lasagnebladen: volkoren (en of gewoon)
Opbouwen:
- Laag saus
- Lasagnebladen
- Laag saus
- Doperwten
- Lasagnebladen
- Saus
- Gegrilde groenten (in kleinere stukjes gesneden)
- Lasagnebladen
- Saus
- Bonen
- Lasagnebladen
- Saus
- Geraspte kaas
Oven 180 gr, 50 min