Linzenlasagne

zondag 26 januari 2025 door Barbara

De linzensaus was eigenlijk linzensoep. Maar lekker stevig dus als saus gebruikt. Geen bechamel bijgedaan. Alleen linzensaus, groenten en een zakje vegan “pizzakaas van ah”.

Saus:

  • Blikje tomatenpuree
  • Paar zakken linzen (hak)
  • Paar blikken tomatenblokjes
  • Italiaanse kruiden
  • Knoflook
  • Ui
  • Bouillon en -blokjes

Fruit de ui en knoflook . Voeg de rest toe en verwarm door. De soep mag dus echt dik zijn, zodat je die als saus kunt gebruiken.

Vulling:

  • 1 Zak bio sperziebonen
  • 1 Zak bio doperwten
  • 1 Zak Bonduelle gegrilde groenten

Lasagnebladen: volkoren (en of gewoon)

Opbouwen:

  • Laag saus
  • Lasagnebladen
  • Laag saus
  • Doperwten
  • Lasagnebladen
  • Saus
  • Gegrilde groenten (in kleinere stukjes gesneden)
  • Lasagnebladen
  • Saus
  • Bonen
  • Lasagnebladen
  • Saus
  • Geraspte kaas

Oven 180 gr, 50 min

 

Geen reacties meer mogelijk.