Vegetarisch genieten in het Italiaans!

zondag 8 november 2009 door Barbara

Renee had laatst een zalig dineetje gekookt: Italiaans en vegetarisch. De pastarol is werkelijk subliem! De combinatie van gegrilde courgette en salie maakt toevoeging van beest totaal overbodig! Lang leve de vegetarische keuken!

Wij hadden als cadeautje een flesje dessertwijn meegenomen, die toevallig perfect paste bij de appeltjes in het toetje. Het leek wel of de wijn in de appeltjes was verwerkt, perfecte smaakcombi.

Hoofdgerecht:
– spinaziegnocchi
– rotolo di pasta met courgette, gedroogde tomaatjes en salie

Dessert:
– shortbread met gekarameliseerde appeltjes
Erbij een glaasje “Fleur du Cap, Late harvest, South Africa”

Klik hier voor de recepten van de spinaziegnocchi en de shortbread. Recept van pastarol staat er ook, maar de verhoudingen kloppen niet helemaal. Kijk voor dat recept op deze pagina.

 

Geen reacties meer mogelijk.