Salade met doperwten en feta

vrijdag 7 augustus 2009 door Ted

Doperwten of tuinerwten (1 zak diepvries)
Feta (1 pakje in kleine blokjes, een kruimelige variant is het lekkerst)
Olijfolie (3 eetlepels)
Mayonaise (3 eetlepels)
Witte wijn (scheutje)
Mintblaadjes (handje)
Provencaalse kruiden (handje)
Zwarte peper (naar smaak)
Zout (is waarschijnlijk niet nodig, feta is al erg zout)

Hoeveelheden zijn een schatting, dus aanpassen naar smaak.
Bereiding: Feta in kleine blokjes snijden en bij doperwten doen. Overige ingredienten mengen in een kommetje en toevoegen aan de doperwten en feta. Goed mengen.

Tip: Maak het een dag van tevoren met nog bevroren doperwten. Scheelt ontdooien en is de volgende dag helemaal goed.

lavendellam en salades

lavendellam en salades

 

Geen reacties meer mogelijk.