Paasbuffet Veldstar 11 April 2009

zaterdag 25 juli 2009 door Barbara

Zaterdag 11 april hebben Ted en ik samen met Hellen voor 40 personen een paasbuffet gekookt. Dit was aansluitend op een dressuurwedstrijd. Overdag was er voor de “niet-Anky’s” een paasbuitenrit met eieren zoeken en chocopaaseibroodjes om te eten.

Hieronder volgen de gerechten en hoeveelheden die we gemaakt hebben en de je nodig hebt voor 45 personen. Natuurlijk was er wederom teveel, doordat we vooraf twijfelden: is er wel genoeg, lust men dit allemaal wel? Een paar “maagvullers”  bleken uiteindelijk overbodig, dus volgende keer: niet twijfelen, niet extra maken, het is echt genoeg.

Klik hier voor de hoeveelheden.
Klik hier voor de boodschappenlijst.

Gevulde glaasjes: haringappelen “tomaatricotta”
Rauwkost met dippies
Sushi
Tortillas met zalm/roomkaas en met sambal/rauwe ham
Gemarineerde champies in wijn
Mini-mozarella in pesto
Pestobrood, zontomatenbrood, chorizobrood
Tapenades
Kipkluifjes met citroen en olijven
Kruidenboter van 2 pakjes roomboter
Thaise saucijzenbroodjes
Pastasalade met kip en ananas
Gehaktballetjes met tzatziki
Gehaktbrood (Allerhande pasen 2009)
Eiersalade

en verder van de V&D: 2 stokbroden, 1 groot wit zuurdesembrood, 2 quiches (zijn trouwens echt TE zout)

Wat had ik niet hoeven maken, was teveel:
– gehaktbrood, pastasalade, tomaatricotta glaasjes

 

Geen reacties meer mogelijk.