Aubergine taarttatin

zondag 14 mei 2023 door Barbara

Supersnel lunchgerecht of als diner met salade en of soep erbij.

Nodig voor 2 p:

  • 1 aubergine in dikke plakken
  • 1 rode ui in dikke ringen
  • 4 plakjes bladerdeeg
  • Wat semi zongedroogde tomaten
  • Wat gedroogde Italiaanse kruiden
  • Balsamico azijn

Vierkante ovenschaal

Bereiden:

Wentel de Aubergine goed door de azijn, zodat ze niet meer wit zijn. Leg de plakken in de ovenschaal. Verdeel de uien en zontomaten erover. Strooi de Italiaanse kruiden erover. Dek af met bladerdeeg.

Oven goed voorverwarmen op 220 Gr.

Bakken ca 25-30 min, tot bladerdeeg mooi bruin is.

Je kan de schotel rustig nog een kwartier in de uitgeschakelde oven laten staan tot je gaat eten.

 

Geen reacties meer mogelijk.