Mexicaanse bonenwraps

zaterdag 16 januari 2021 door Barbara

Erg makkelijk en weergaloos eten! En het ruimde de vriezer lekker op 🙂
Uit de vriezer:

  • (vierkant bakje) gekookte bonenmix:
    • libanese bonen, zwarte bonen, mungbonen (nachtje geweekt, 15 min gekookt en ingevroren)
  • (vierkant bakje) goulashsaus
  • 8 plakken pepperoni (S&B), in blokjes gesneden
  • geschaafde hard parmesan (CLL)

Verder nodig voor 8 wraps (4p):

  • rucola (optioneel)
  • snelle creme fraiche van no-eggy may (CLL) en zelfgemaakte sojayoghurt
  • meergranen wraps (AH)
  • 1 theel komijnzaadjes
  • 1 theel gemalen koriander
  • 1 theel gerookte paprika

Bereiden:

  • verwarm de goulashsaus en voeg de de koriander/komijn/gerookte paprika toe. Vocht mag best verdampen. Dus goed doorkoken afh van de natheid van de saus. Roer even door en verwarm verder met de bonen.
  • bak de pepperoni krokant

Eten: schep bonenmix op een wrap, blokjes pepperoni erover, schep creme friache, “parmezaanse  kaas” en rucola.

 

Geen reacties meer mogelijk.