Vegan pizza’s

maandag 4 maart 2019 door Barbara

Hieronder een paar heerlijke vegan combi’s:

  • tomatenblokjes, groene peper-paprika (turkse paprika), hard parmesano (GC).
  • hummus groene peper-paprika (turkse paprika), melty mozzarella

Met eigen kazen , bacon, en chorizo van the Gentle Chef:

Truffelbrie en cepes

Suisse en “bacun”

Rozemarijn olie en knoflook

Truffelbrie, truffelsalsa, gedroogde morilles en creme fraiche

VIVERA speckreepjes, gefruite ui, creme fraiche, melty mozzarella

Pizza met eigen gemaakte kaas:

  • Cepes, truffel tapenade, vegan creme fraiche, camembrie.
  • Creme fraiche, hele dunne plakjes: courgette, artisjokbodem (turk), tomaat, geraspte kruidnagelkaas of hard parmesano (GC).
  • Creme fraiche, gefruite uitjes, VIVERA spekreepjes, melty mozzarella (GC).

Update 8-01-2023: pizza met vegan geraspte kaas van AH (Goudse, mozzarella, cheddar). Echt zeer goede vegan kazen! Ik hoef ze niet meer zelf te maken 🙂

Ui, vegan geraspte cheddar AH, crème fraiche

Knoflook, rozemarijn, zeezout en olijfolie

Crème fraiche, vegan geraspte cheddar en goudse AH, champignons, truffeltapenade, cepes

Cepes, truffeltapenade, tomatensaus, vegan geraspte kaas van AH

 

1 reactie op “Vegan pizza’s”

  1. My vegan challenge & Dry Month-- Barbara Culinair zegt:

    […] Pizza […]