kikkererwtensalade met kappertjes

zondag 6 januari 2019 door Barbara

Een salade die een beetje doet denken aan “tonijnslaade”, qua ingredienten dan 😉

Nodig:

  • 200 gram (voor)gekookte kikkererwten
  • 1 norivel
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel mosterd
  • sap van 1/2 limoen
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 theelepel bieslook
  • Zout & peper naar smaak

Bereiden:

Doe de kikkererwten in een kom en prak ze met de aardappelstamper (of een vork) plat. Ze hoeven niet helemaal fijn, het is het lekkerst als ze nog wat bite geven. Knip het norivel in stukjes en schep door de kikkererwten. Roer de rest van de ingredienten erdoor.

Eten: zoals je tonijnsalade zou eten, met sla, op toast etc

 

1 reactie op “kikkererwtensalade met kappertjes”

  1. My vegan challenge-- Barbara Culinair zegt:

    […] kikkererwtensalade met kappertjes. […]