Logies Onderland – Gent (BE)

zaterdag 23 juli 2005 door Barbara

Eind juli 2005 zijn we een lang weekend naar de “Gentse Feesten” geweest. Dit is een combinatie van diverse festivals, waaronder het grootste straattheater-festival van Europa. Dit jaar hebben we weinig gezien van de optredens, itt 2004, maar we hebben ons uitstekend vermaakt met rondstruinen, biertjes drinken, mensen kijken, diverse restaurants uitproberen.

Als je tijdens de Gentse Feesten in Gent wilt overnachten, dan mag je op tijd reserveren! Wij hebben in december ‘04 gereserveerd en toen waren alle B&B’s midden in het centrum al vol. Wij verbleven in ‘Logies Onderland’, ca. 5 min lopen vanaf het centrum. De auto kun je er voor de deur kwijt “voor weinig”. Logies Onderland is gevestigd in een gerenoveerd koetshuis, in de tuin van een 19de-eeuwse herenwoning in de Gentse binnenstad. Dus je hebt totaal geen last van verkeer. Iedere kamer heeft een eigen badkamer en er is een gezamenlijke ontbijtruimte. Het ontbijt is compleet verzorgd met verse broodjes, eitjes, rauwe ham, belgische kazen etc. Kortom, zoals je het zou wensen. Je kunt ook gebruik maken van een sauna, tegen betaling.

2p. 65,- per nacht
perfect B&B voor een mooie prijs
Logies Onderland

Gentse Feesten

en voor wie de Gentse Feesten gaat bezoeken: ga tussen 14-17u naar Het Waterhuis aan de Bierkant voor echte gezelligheid!

 

Geen reacties meer mogelijk.