Filet americain

woensdag 23 maart 2016 door Barbara

Het wauweffect!!! Net zoals bij zelfgemaakte mayo….supersimpel en goddelijk! In het originele recept moet dit nog geserveerd worden met: parmezaankroketjes, rodewijnreductie en sjalotmayo…. Wordt allemaal beetje ingewikkeld en niet “fast food” meer. De filet hieronder is geweldig op plakje komkommer of stokbrood, toastjes. Gesnipperd uitje erbij en klaar 🙂

Nodig (6 p, of genoeg voor bij feestje met toastjes, kaasjes etc)
125 gr tartaar van de slager (gemalen, dus geen tartaartjes)
5 gr paprikapoeder
15 gr tomatenketchup (oorspr 25, maar was teveel)
1 eierdooier
17 ml olijfolie
10 gr pittige mosterd
2.5 gr worcestersaus

Bereiden: kind kan de was doen…… doe alle ingredienten in de keukenmachine en meng goed en klaar is klara!!! 🙂

filet americain

 

 

 

 

 

Geen reacties meer mogelijk.