Wraps!!!!

zaterdag 17 oktober 2015 door Barbara

Recepten ontstaan tijdens onze campervakantie in USA. Perfect om in je rugzak te stoppen en als lunch en ontbijt te eten tijdens wandeltochten. Bereiden zoals hieronder en dan oprollen, doormidden snijden en in plasticfolie verpakken voor de wandeling 😉 In koelkast leggen en in stukjes serveren bij de borrel kan ook 🙂

Wrap champignon-kaas:
Marineer de champignons dag van te voren in plakjes in olijfolie en balsamicoazijn. Bak ze in de koekenpan en laat ze afkoelen.
Bereiden: verdeel op de wrap (lange streep) champs, creme fraiche of hutenkase (=erg lekker!!!), wat rauwe spinazie en en plak cheddarkaas (van die “plastic” kleffe smeltcheddar).

Wrap hotdog-style:
Voorgekookte (vega)worstjes
Smelt cheddar (zie recept hieboven)
Rauwe spinazie
Verdeel dit alles in een lange streep en rol op

VEGAN wraps:

Wrap avocado:
guacamole
tomaat in stukjes
Besmeer de tortilla met guacamole (de helft) en verdeel er in het midden wat tomaat over. Rol op

Wrap hummus met rauwe champignons:
Smeer hummus op tortilla (de helft) en verdeel er in het midden wat plakken rauwe champignons over. Rol op.

Wrap vegan roomkaas en semi-zongedroogde tomaten:
violife vegan roomkaas
blaadjes rauwe spinazie
semi-zongedroogde tomaten uit pot (AH)

Wrap vegan roomkaas en gemarineerde artiskjokharten:
violife vegan roomkaas
blaadjes rauwe spinazie
gemarineerde artiskjokharten (AH, glas, op water)

 

Geen reacties meer mogelijk.