Pani Puri

zondag 28 juni 2015 door Barbara

Een heerlijke Indiaase snack de je er plekke bereidt en opeet. Het zijn “deegbakjes” gevuld met “spicy water” en ander lekkers ;-). Ik heb de puri’s bij de Aziatische supermark gekocht.

Nodig:
– puri’s
– pani (spicy water):muntkorianderchutney, opgelost in water.
eventueel: tamarindedadelchutney
– kikkerwten
– gekookte aardappels (koud)

Schep wat kikkererwten, gekookte aardappel, chutney in de pani en voeg de puri toe. Eet meteen op, anders wordt het deeg (de pani) zacht. Eet smakelijk!

pani-puri

pani-puri

 

 

 

1 reactie op “Pani Puri”

  1. Indian Streetfood-- Barbara Culinair zegt:

    […] 1e gang: – pani puri – papdi chaat – papadum masala – aloo bread pakora 2de gang: – chole chaat […]