Gebakken tomaten met huttenkase en rucola

zaterdag 10 mei 2014 door Barbara

Een salade in italiaanse kleuren en een geweldig alternatief als je eens iets anders dan “mozzarella met tomaten en basilicum” op tafel wilt zetten 🙂

Nodig:
tomaten (pp 2 a 3 hele tomaten)
zout
olijfolie
huttenkase
peper
rucola

bereiden:
Snijdt de tomaten in de lengte doormidden en leg ze met gesneden kant naar boven in een ovenschaal. Bestrooi met zout en bak ze in de oven: 180 graden ca 20 min.
Laat ze goed afkoelen. Ideaal om dus vooraf of paar dagen van te voren te maken.

Serveren:
per bord: leg 4 a 6 halve tomaten op een bord, schep er hutenkase op, sprenkel er olijfolie over, wat vers gemalen peper en een beetje rucola. Eet smakelijk|!

 

 

 

 

 

 

 

Geen reacties meer mogelijk.