Paprikarolletjes

dinsdag 25 november 2008 door Ted

Voor 6 personen:
1 pot geroosterde rode paprika’s (uitlekgewicht 345 gr)
100 gr kastanje champignons, fijngesneden
1 stengel bleekselderij, fijngesneden
1/4 Granny Smith, fijngesneden
10 gr bieslook, fijngesneden
40 gr creme fraiche
1 sjalotje, fijngesneden
6 gr agaragar
bakpapier

Voorbereiden:
Pureer de paprika’s in de keukenmachine. Doe in een steelpan met de agaragar. Breng aan de kook, roer goed door. Strijk het in een dunne laag uit over het bakpapier en laat minstens een kwartier opstijven.
Bak de champignons en de bleekselderij in een beetje olijfolie. Doe in een kom, voeg de Granny Smith, bieslook, creme fraiche en sjalotje toe. Meng alles door elkaar.

Bereiden:
Snij 6 gelijke plakken van de paprikagelei, ongeveer 10×15 cm (tip: pizzacutter). Leg per plak een reepje groentemengsel en rol de plakjes op. Serveren met salade e.d.

 

1 reactie op “Paprikarolletjes”

  1. D I Y dinner!!!-- Barbara Culinair zegt:

    […] Oud Hollandsche zoute stengels (Huisaperitief) Tomatenconcassée met truffelroom (Lindemans Brut) Paprikarolletjes (Lindemans Rose) Doperwtenmunt- en tomatentimbaaltje (Torres Vina Brava 2007) Tournedos met […]