Tortilla met sambalkaas

zondag 17 augustus 2008 door Barbara

Te serveren als hapje bij de barbecue, om de ergste trek te stillen voordat je aan het serieuze werk begint

Voor 6 stukjes (2 stukjes pp moet je wel vanuit gaan):
– 2 tortilla’s
– sambalsmeerkaas (slankie of AH eigen merk)
– 1 bosuitje in plakjes
– 2 a 3 plakjes schwarzwalderschinken (rauwe ham) in reepjes

Voor vega’s: de ham kun je zo weglaten

1 tortilla besmeren met de sambalkaas, bosuitjes en ham erover verdelen. 2de tortilla erop leggen. Tortilla’s in alufolie verpakken (matte kant naar buiten en zorg dat hij goed dicht zit -> anders verbrandt hij)

Leg de tortilla op de barbecue, omdraaien, ca 5 min en dan in 6 stukjes  en serveren. Let op dat de tortilla, zelfs door de folie heen, flink bruin bakt op een heet vuur, dus erbij blijven is wel een vereiste 🙂

Snijden: met pizzacutter… ” pizza snij wiel ding”, in het nederlands…

 

Geen reacties meer mogelijk.