Het Veerhuys – 2013-04-11-Toscaans

vrijdag 12 april 2013 door Barbara

Genoten van een Toscaans menu met wijnen van ‘Avignonesi’. Allemaal niet te geloven zo lekker!

Amuse Veerhuys

~~~

Wilde zeebaars: Ceviche van wilde zeebaars met vanillevinaigrette, groene asperges, crème fraiche en haringkuit

 2012 Vignola Bianco – Sauvignon Toscane

~~~

Kalfszwezerik: Geglaceerde kalfs hartzwezerik met artisjok, aardpeer en roseval a la crème met truffel

2011 Cantaloro – Rosso di Toscane

 ~~~

Ree: Reefilet onder een korstje van kruidkoek, crème van knolselderij en geglaceerde oerbiet, eigen jus met specerijen

2010 Vino Nobile di Montepulciano

 ~~~

Kokos & kaffir: frisse mousse van kokos met tonen van citrus, diverse bereidingen van tropisch fruit

2012 Moscato d’Asti – I Vignaioli di S. Stefano (Ceretto)

Kokos en kaffirlimoen

Kokos en kaffirlimoen

Ree en knolselderij

Ree en knolselderij

kalfszwezerik met artisjok

kalfszwezerik met artisjok

Zeebaars

Zeebaars

Blini Baba kanush

Blini Baba kanush

Zalmforel, blini, bietjes

Zalmforel, blini, bietjes

 

 

Geen reacties meer mogelijk.