Miniwokken

zondag 14 oktober 2012 door Barbara

Succesrecepten voor de miniwok! Pannetje met:

champignons
uien
rozemarijn
salieboter (zelf gemaakt)
biefstukjes

witvis
rauwe ham
rozemarijn
limoen (stukje, met schil)

kip
peultjes
limoensap en -rasp
creme fraiche
zwarte pepersaus

zalm
creme fraiche
kappertjes

gehakt
prei
creme fraiche
knoflookkoriandersaus
peper

ei
spekjes
truffelolie
geraspte (hollandse geiten-)kaas

Spinazie met zalm gemarineerde in kikoman. Ook super met Turkse paprika (lange groene).

Gebakken oesterzwammen met prei lente-uitjes,zwarte olijven-ansjovis tapende en parmezaan.

Zalm
spinazie
kappertjes
crème fraiche
peper

Lenteui, spinazie, venkel en vis

gehakt met spinazie en geitenkaas. Of met prei. Of elfde maar dan zlam ipv gehakt

Spinazie met zalm gemarineerde in kikoman. Ook super met Turkse paprika

Gebakken oesterzwammen met prei lente-uitjes zwarte olijven-ansjovis tapende en parmezaan

Zalm spinazie kappertje crème fraiche peper

Lenteui spinazie venkel en vis

Of koop ‘vlees’  van ‘de Vegetarische Slager’: rauwe gehakt, spekblokjes, kipstukjes. Zalig en je mist het vlees niet!

 

 

Geen reacties meer mogelijk.