Lasagne met zalm, spinazie en brie

dinsdag 10 januari 2012 door Barbara

Echt een combinatie waarvan je denkt…………. maar lekker!!! Recept van m’n moeder en het lekkerst om van te voren klaar te maken.

Nodig voor 8 p:
2 pakken diepvries zalm
1 pak 750 gr. diepvries spinazie
Een pak lasagne bladen
1 groot stuk (voorverpakt) brie
Oude geraspte kaas (plakken kaas zoveel als je nodig hebt om de bovenkant te bedekken)
4 eetl groene pesto
1 zakje champignonsaus (dat bindt de spinazie weer en smaakt lekker)

Bereiden:
Spinazie goed uit laten lekken
Champignonsaus erdoor roeren
4 eetl. groene pesto erdoor roeren
Goed roeren tot een mooi prutje

In schaal laagje spinazie prut. Zalm (ontdooit en uitgelekt) in plakjes snijden en op de spinazie leggen. Laagje dun gesneden brie erover. Afdekken met lasagne bladen. Weer laag spinazie. Weer laag zalm. Weer laag brie. Afdekken met lasagne. Als laatste weer laagje spinazie

En dat bestrooien met een mooie laag oude geraspte kaas of plakken kaas.

Zo’n 25 – 30 min in oven op 200 graden.

 

Geen reacties meer mogelijk.