Paprika-champignons-courgette-salade

woensdag 16 november 2011 door Barbara

Nodig voor een grote bak (kan je meerdere dagen laten staan, wordt alleen maar lekkerder!!):

1 rode 1 gele 1 groene paprika
1 courgette
250 gr champignons
pijnboompitten
olijfolie
balsamicoazijn
eventueel avocado-olie (klik hier voor meer info)

Snijdt de champs in plakjes (koop ze in plakjes…) en meng wat olijfolie met balsamicoazijn en schep de champs erdoor.
Snijdt de paprika’s en courgette in kleine blokjes

Doe de champs met de paprika’s en courgette in 1 schaal. Schudt er wat pijnboompitten over, schep door. Laat even staan en eet smakelijk!

Je kunt er nu nog wat avocado-olie bij doen om dit nog lekkerder te maken.

Zalig als lunch, of salade bij diner. ook lekker met een stuk blauwe schimmelkaas erdoor.

3 salades

3 salades

lavendellam en salades
lavendellam en salades

 

 

Geen reacties meer mogelijk.