Tomatensalade Rustica

woensdag 4 juli 2007 door Barbara

6 ansjovisfilets
450 gr romatomaten
1 rode ui
2 eetl kappertjes
1 theel verse oregano of basilicum (gehakt)
6 eetl olijfolie
1 eetl citroensap

Tomaten in 4 snijden en de “natte kern” verwijderen. Uien en ansjovisfilets in stukjes snijden. Alle ingredienten in een grote schaal scheppen.

Lekkerste is om dit ruim van te voren te maken, bijv. de avond ervoor. De volgende dag moet je dan wel het “uitgetrokken” vocht afgieten.

 

1 reactie op “Tomatensalade Rustica”

  1. Trouwen Rick & Caroline-- Barbara Culinair zegt:

    […] met appel op amuselepel (recept x 3) Sushi (5 kopjes rijst) Hoofd Watermeloensalade (recept x 1) Tomatenansjovissalade (recept x 2) Paprikasalade (6 paprika’s en 2 komkommers) Courgettesalade (2 courgettes) […]