Zalmmousse

woensdag 4 juli 2007 door Barbara

ca 400 gr verse zalmfilet
ca 200 gr gerookte zalm
1 bakje creme fraiche
dille
citroensap (zelfgeperst)

Zalmfilet pocheren (ca. 10 min) en laten afkoelen. Gerookte en gepocheerde zalm samen met creme fraiche pureren. Op smaak brengen met citroensap en dille.

Serveren op toast of sla

Alternatieve versie:
ca 400 gr verse zalmfilet
ca 200 gr gerookte zalm
1 bakje creme fraiche
scheut rokerige schotse whiskey: bruichladdich (de blauwe)

 

1 reactie op “Zalmmousse”

  1. Trouwen Rick & Caroline-- Barbara Culinair zegt:

    […] Makreelmousse in cupjes (recept x 1) Zalmmousse in cupjes (recept x 1) Haring met appel op amuselepel (recept x 3) Sushi (5 kopjes rijst) Hoofd […]