Trouwtaart

zondag 1 juli 2007 door Barbara

Een erg simpele taart met een geweldig sjieke uitstraling!

– 2 biscuitbodems
– 300 gr rolfondant champagnekleur (de leukste taartenshop)
– 200 gr witte chocolade, 100 ml slagroom (verwarmen en laten afkoelen)
– stijfgeklopte slagroom
– 250 gr aardbeien
– bosaardbeitjeslikeur
-dezelfde rozen als in trouwboeket

Maak een taart van 3 lagen van de 2 bodems en besprenkel iedere laag met likeur. Vulling van 2 lagen:
– witte chocoroom
– stijfgeklopte slagroom
– plakjes aardbei

Fondant uitrollen op met poedersuiker bestoven aanrecht en over de taart leggen. trouwtaart_resize1.jpg

 

1 reactie op “Trouwtaart”

  1. Trouwen Rick & Caroline-- Barbara Culinair zegt:

    […] Trouwtaart! […]