Cipolinne in agrodolce

zondag 4 februari 2007 door Barbara

Serveer deze uien bij stoofschotels of als antipasti

– 50 gr boter
– 5 eetl suiker
– 2 eetl balsamico azijn
– 1,25 del witte wijnazij
– 700 gr kleine uien

Smelt de boter en voeg de suiker toe. Blijf roeren tot deze is opgelost. Voeg de azijnen toe, daarna de (gepelde) uien
30 min zachtjes stoven

 

1 reactie op “Cipolinne in agrodolce”

  1. Verjaardagsdiner 2007-- Barbara Culinair zegt:

    […] Hoofdgerechten:-    toscaanse  chocovarkens- en peperrunderstoof-    met pecorino gegratineerde courgette-    gebakken venkel-    zoetzure balsamico uien-    vega -> uientaartje met geitenkaas en "pruimenjam"Het uientaartje was werkelijk super! De rest had ik al eerder gemaakt en wegens succes nogmaals :Erbij: Montebello 2003 […]